Presentations -
-
米の体積変化に及ぼす含水率と温度の影響
村松良樹,笠井孝正,武谷宏二,田川彰男
第50回日本食品科学工学会講演要旨集 2003.09 日本食品科学工学会
Event date: 2003.09
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:東京農業大学
米の体積変化に及ぼす含水率と温度の影響.
第50回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.98. -
クリームの熱伝導率測定と伝熱モデルの選定
村松良樹,田川彰男,武谷宏二,笠井孝正
第50回日本食品科学工学会講演要旨集 2003.09 日本食品科学工学会
Event date: 2003.09
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:東京農業大学
クリームの熱伝導率測定と伝熱モデルの選定.
第50回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.98. -
吸水時における小麦と大麦の体積変化
村松良樹,笠井孝正,武谷宏二,田川彰男
第62回農業機械学会 2003.04 農業機械学会
Event date: 2003.04
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:生研機構
吸水時における小麦と大麦の体積変化.
第62回農業機械学会講演要旨集.
pp.211~212. -
小麦の有効熱伝導率
村松良樹,田川彰男,武谷宏二,福島正義
第61回農業機械学会 2002.09 農業機械学会
Event date: 2002.09
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue: 岩手大学
小麦の有効熱伝導率.
第61回農業機械学会講演要旨集.
pp.113~114. -
粉体食品の有効熱伝導率
村松良樹,田川彰男,武谷宏二,福島正義
第49回日本食品科学工学会 2002.08 日本食品科学工学会
Event date: 2002.08
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:名城大学
粉体食品の有効熱伝導率.
第49回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.116. -
牛乳およびホエーの熱伝導率の測定
村松良樹,田川彰男,武谷宏二,福島正義
第48回日本食品科学工学会 2001.09 日本食品科学工学会
Event date: 2001.09
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:香川大学
牛乳およびホエーの熱伝導率の測定.
第48回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.184. -
小麦粉の有効熱伝導率
村松良樹,田川彰男,福島正義
第60回農業機械学会 2001.04 農業機械学会
Event date: 2001.04
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:鳥取大学
小麦粉の有効熱伝導率.
第60回農業機械学会講演要旨集.
pp.309~310. -
Water Absorption Characteristics of Wheat and Barley During Soaking International conference
A. Tagawa, Y. Muramatsu, T. Nagasuna, A. Yano H. Sakai, M. Iimoto, S. Murata
The XIV Memorial CIGR (International Commission of Agricultural and Biosystems Engineering) World Congress 2000 2000.11 CIGR (International Commission of Agricultural and Biosystems Engineering)
Event date: 2000.11
Language:English Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:Tsukuba University, Japan
Water Absorption Characteristics of Wheat and Barley During Soaking.
The XIV Memorial CIGR World Congress 2000.
pp.830~835. -
インゲン豆の薄層乾燥特性
田川彰男,村松良樹,谷野 章,飯本光雄
2000年度農業施設学会大会講演要旨 2000.06 農業施設学会
Event date: 2000.06
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:霧島国際ホテル
インゲン豆の薄層乾燥特性.
2000年度農業施設学会大会講演要旨.
pp.220~221. -
液体食品の熱物性の測定
村松良樹,田川彰男,福島正義
第59回農業機械学会 2000.04 農業機械学会
Event date: 2000.04
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:新潟大学
液体食品の熱物性の測定.
第59回農業機械学会講演要旨集.
pp.121~122. -
大麦の吸水特性と体積変化
村松良樹,田川彰男,福島正義
第47回日本食品科学工学会 2000.03 日本食品科学工学会
Event date: 2000.03
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:大妻女子大学
大麦の吸水特性と体積変化.
第47回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.127. -
比較法による小麦粉の熱物性の測定
村松良樹,田川彰男,福島正義
第46回日本食品科学工学会 1999.09 日本食品科学工学会
Event date: 1999.09
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:九州産業大学
比較法による小麦粉の熱物性の測定.
第46回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.36. -
小麦粉の熱物性の測定
村松良樹,田川彰男,横地 徹
第45回日本食品科学工学会 1998.08 日本食品科学工学会
Event date: 1998.08
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:北海道大学
小麦粉の熱物性の測定.
第45回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.102. -
小麦の吸水特性
村松良樹,田川彰男,村田 敏
第57回農業機械学会 1998.04 農業機械学会
Event date: 1998.04
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:山形大学
小麦の吸水特性.
第57回農業機械学会講演要旨集.
pp.187~188. -
充填小麦の熱物性の測定
村松良樹,田川彰男,北村 豊,村田 敏
第56回農業機械学会 1997.04 農業機械学会
Event date: 1997.04
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:三重大学
充填小麦の熱物性の測定.
第56回農業機械学会講演要旨集.
pp.145~146. -
液体食品の蒸発のエンタルピの推算
村松良樹,田川彰男,田中親紀,北村 豊,林 弘通
第44回日本食品科学工学会 1997.03 日本食品科学工学会
Event date: 1997.03
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:女子栄養大学
液体食品の蒸発のエンタルピの推算.
第44回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.42. -
食品素材の平衡含水率測定方法の改良と蒸発潜熱の計算
田中親紀,田川彰男,村松良樹,北村 豊,林 弘通
第44回日本食品科学工学会 1997.03 日本食品科学工学会
Event date: 1997.03
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:女子栄養大学
食品素材の平衡含水率測定方法の改良と蒸発潜熱の計算.
第44回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.42. -
吸水時における豆類の含水率と体積変化の予測
田川彰男,村松良樹,林 弘通
第55回農業機械学会 1996.07 農業機械学会
Event date: 1996.07
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:専修大学北海道短期大学
吸水時における豆類の含水率と体積変化の予測.
第55回農業機械学会講演要旨集.
.pp.441~442. -
Thermophysical Properties of Adzuki Beans by Transient Heat Flow Method Using Probe International conference
A. Tagawa, Y. Kitamua, Y. Muramatsu, F. Ai, S. Murata
1996 ASAE (American Society of Agricultural and Biological Engineers) Annual International Meeting 1996.07 ASAE
Event date: 1996.07
Language:English Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:Phoenix, Arizona, USA
Thermophysical Properties of Adzuki Beans by Transient Heat Flow Method Using Probe.
1996 ASAE Annual International Meeting.
Paper No. 966003.
pp.1~9. -
食品の熱力学的性質の測定
田川彰男,村松良樹,田中親紀
第43回日本食品科学工学会 1996.03 日本食品科学工学会
Event date: 1996.03
Language:Japanese Presentation type:Oral presentation (general)
Venue:東北大学
食品の熱力学的性質の測定.
第43回日本食品科学工学会講演要旨集.
pp.130.