Misc - KAZAMI Machiko
-
調理時間および温度の違いにともなう豚肉と肉汁の旨味成分濃度 Invited
風見真千子
日本食品保蔵科学会誌 42 ( 1 ) 35 - 35 2016.01
Language:Japanese Publishing type:Book review, literature introduction, etc. Publisher:日本食品保蔵科学会
Journal of food scienceに掲載された『Concentration of Umami Compounds in Pork Meat and Cooking Juice with Different Cooking Times and Temperatures
』という学術論文の内容を、日本語でわかりわすく解説した。 -
中国産の桑(Genus Morus)のポリフェノールプロファイルおよび抗酸化活性,α‐グルコシダーゼ阻害活性の比較 Invited
風見真千子
日本食品保蔵科学会誌 42 ( 1 ) 35 - 35 2016.01
Language:Japanese Publishing type:Book review, literature introduction, etc. Publisher:日本食品保蔵科学会
Journal of food scienceに掲載された『Comparison of Polyphenol Profile and Inhibitory Activities Against Oxidation and α-Glucosidase in Mulberry (Genus Morus) Cultivars from China』という学術論文の内容を、日本語でわかりわすく解説した。