講演・口頭発表等 - 村松 良樹
-
地域原料を用いた各種甘酒の開発とその評価
村松朱喜,村松良樹,川上昭太郎
農業環境工学関連学会2023年合同大会 2023年09月
開催年月日: 2023年09月
記述言語:日本語 会議種別:口頭発表(一般)
-
乳酸菌添加によるエビ漬物の衛生向上について
當間樹,関戸元恵,野村佳歩,村松朱喜,村松良樹,鈴木智典,CHIM CHAY,SOKLY SORM,新村洋一,内野昌孝
日本食品科学工学会第70回記念大会 2023年08月
開催年月日: 2023年08月
記述言語:日本語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Numerical Analysis App for Heat Sterilization Process of Cylindrical Foods 国際会議
Yoshiki Muramatsu, Shuki Muramatsu, Masanori Hashiguchi, Dahai Mi, and Shotaro Kawakami
12th International Conference on Predictive Modelling in Food (ICPMF12) 2023年06月
開催年月日: 2023年06月
記述言語:英語 会議種別:ポスター発表
開催地:Sapporo 国名:日本国
Numerical Analysis App for Heat Sterilization Process of Cylindrical Foods
-
Development of CAE App for Joule Heating of Food with Heterogeneous Ingredients 国際会議
Masanori Hashiguchi, Dahai Mi and Yoshiki Muramatsu
12th International Conference on Predictive Modelling in Food (ICPMF12) 2023年06月
開催年月日: 2023年06月
記述言語:英語 会議種別:ポスター発表
開催地:Sapporo 国名:日本国
Development of CAE App for Joule Heating of Food with Heterogeneous Ingredients
-
食品加工および調理におけるマルチフィジックス解析用アプリの開発
村松良樹,川上昭太郎
FOOMA JAPAN 2023 アカデミックプラザ 2023年06月 日本食品機械工業会
開催年月日: 2023年06月
記述言語:日本語 会議種別:ポスター発表
開催地:東京ビッグサイト
食品加工および調理におけるマルチフィジックス解析用アプリの開発
-
Improvements in Preservation Properties of Homemade-Style Pickled Cucumber in Cambodia 国際会議
SOKLY SORM, SHUKI MURAMATSU, MASATAKA UCHINO, YOSHIKI MURAMATSU, DAIKI OKA, NARONG TOUCH, YURI TANIKOKA, TAKAHIKO NAKAMURA, TORU NAKAJIMA, MOTOE SEKIDO, SHOTARO KAWAKAMI, CHIM CHAY, MARI ARIMITSU, MACHITO MIHARA
14th International Conference on Environmental and Rural Development (14th ICERD) 2023年03月
開催年月日: 2023年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
ポストハーベスト工学解析用アプリの開発と運用
村松良樹,橋口真宜,米 大海,川上昭太郎
第80回農業食料工学会年次大会 2022年09月
開催年月日: 2022年09月
記述言語:日本語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Improvements in Food Sanitation for Homemade-Style Pickled Cucumber in Cambodia
S. Sorm, Y. Muramatsu, S. Muramatsu, D. Oka, S. Kawakami
第80回農業食料工学会年次大会 2022年09月
開催年月日: 2022年09月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
カンボジアで生産されるエビ漬物の衛生評価
當間樹,内野昌孝,村松良樹,SOKLY SORM,関戸元恵,村松朱喜,CHIM CHAY,新村洋一,鈴木智典,野村佳歩
日本食品科学工学会第69回大会 2022年08月
開催年月日: 2022年08月
記述言語:日本語 会議種別:口頭発表(一般)
-
食品の加熱殺菌解析用アプリの開発
村松良樹,橋口真宜,米 大海,川上昭太郎
日本食品科学工学会第69回大会 2022年08月
開催年月日: 2022年08月
記述言語:日本語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Proposal of New Pickles to Improve Food Sanitation at Wet Markets in Cambodia 国際会議
Sokly SORM, Yoshiki MURAMATSU, Daiki OKA, Yuri TANIKOKA, Masataka UCHINO, Shuki MURAMATSU, Motoe SEKIDO, Takahiko NAKAMURA, Toru NAKAJIMA, Eiichiro SAKAGUCHI, Shotaro KAWAKAMI, Mari ARIMITSU, Machito MIHARA
13th International Conference on Environmental and Rural Development (13th ICERD) 2022年03月
開催年月日: 2022年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Microbial Behavior in Cambodian Homemade-style Pickles 国際会議
Shuki Muramatsu, Sokly Sorm, Masataka Uchino, Motoe Sekido, Yoshiki Muramatsu, Daiki Oka, Yuri Tanikoka, Takahiko Nakamura, Toru Nakajima, Mari Arimitsu, Machito Mihara
13th International Conference on Environmental and Rural Development (13th ICERD) 2022年03月
開催年月日: 2022年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Evaluation of Acceptability of Cashew Apple Jam in Cambodia 国際会議
Sokly SORM, Yoshiki MURAMATSU, Daiki OKA, Yuri TANIKOKA, Masataka UCHINO, Shuki MURAMATSU, Motoe SEKIDO, Takahiko NAKAMURA, Toru NAKAJIMA, Eiichiro SAKAGUCHI, Shotaro KAWAKAMI, Chim CHAY, Mari ARIMITSU, Machito MIHARA
12th International Conference on Environmental and Rural Development (12th ICERD) 2021年03月
開催年月日: 2021年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Establishment of Optimized Manufacturing Conditions for Cooked Rice-Part II-Moisture Transfer Kinetics of Cooked Rice when Drying and Soaking in Water 国際会議
Yoshiki MURAMATSU, Masanori HASHIGUCHI, Dahai MI, Sokly SORM, Eiichiro SAKAGUCHI, Shotaro KAWAKAMI
12th International Conference on Environmental and Rural Development (12th ICERD) 2021年03月
開催年月日: 2021年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Establishment of Optimized Manufacturing Conditions for Cooked Rice-Part I-Equilibrium Moisture Content and Latent Heat of Vaporization of Cooked Rice 国際会議
Yoshiki MURAMATSU, Masanori HASHIGUCHI, Dahai MI, Sokly SORM, Eiichiro SAKAGUCHI, Shotaro KAWAKAMI
12th International Conference on Environmental and Rural Development (12th ICERD) 2021年03月
開催年月日: 2021年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
食品のマイクロ波加熱特性 -ジャガイモの温度変化の測定とシミュレーション-
村松良樹,河瀨眞美,橋口真宜,米 大海,坂口栄一郎,川上昭太郎
第41回日本熱物性シンポジウム 2020年10月 日本熱物性学会
開催年月日: 2020年10月
記述言語:日本語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Development of Dried Young Papaya - Moisture Content Prediction of Dried Young Papaya during Drying and Water Absorption - 国際会議
Sokly SORM, Yoshiki MURAMATSU, Eiichiro SAKAGUCHI, Shotaro KAWAKAMI
11th International Conference on Environmental and Rural Development (11thICERD) 2020年02月
開催年月日: 2020年02月 - 2020年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Evaluation of Bacterial Contamination level in Pickles Sold at Wet Market in Cambodia -Part 2- Detection of Several Food-poisoning Bacteria of 48 samples from Phnom Penh 国際会議
SHUKI MURAMATSU, MASATAKA UCHINO, SOKLY SORM, YURI TANIKOKA, DAIKI OKA, YOSHIKI MURAMATSU, TORU NAKAJIMA, MOTOE SEKIDO, TAKAHIKO NAKAMURA, MACHITO MIHARA
11th International Conference on Environmental and Rural Development (11thICERD) 2020年02月
開催年月日: 2020年02月 - 2020年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
Evaluation of Bacterial Contamination Levels in Pickles Sold at Wet Market in Cambodia - Part 1- in case of the samples from Kampong Cham and Phnom Penh 国際会議
SHUKI MURAMATSU, MASATAKA UCHINO, YURI TANIKOKA, SOKLY SORM, DAIKI OKA, YOSHIKI MURAMATSU, TORU NAKAJIMA, MOTOE SEKIDO, TAKAHIKO NAKAMURA, MACHITO MIHARA
11th International Conference on Environmental and Rural Development (11thICERD) 2020年02月
開催年月日: 2020年02月 - 2020年03月
記述言語:英語 会議種別:口頭発表(一般)
-
熱移動シミュレーションを用いた逆解析による農産物の熱拡散率の推定(第3報)
村松良樹,橋口真宜,坂口栄一郎,川上昭太郎
第40回日本熱物性シンポジウム 2019年10月 日本熱物性学会
開催年月日: 2019年10月
記述言語:日本語 会議種別:口頭発表(一般)