論文 - 西尾 善太
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Wheat cultivar-specific proteins in grain revealed by 2-DE and their application to cultivar identification of flour 査読あり
Yahata E., Funatsuki W., Nishio Z., Tabiki T., Takata K., Yamamoto Y., Tanida M. and Saruyama H.
Proteomics 5 ( 15 ) 3942 - 3953 2005年10月
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Influence of screening directions and puroindoline alleles on the heritability of small-scale bread-quality tests 査読あり
Nishio Z., Takata K., Ikeda T., Fujita Y., Ito M., Tabiki T., Funatsuki W. Yamauchi H. and Iriki N.
Breeding Science 55 ( 3 ) 303 - 310 2005年09月
担当区分:筆頭著者 記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
西尾善太, 高田兼則, 池田達哉, 藤田由美子, 伊藤美環子, 田引 正, 船附稚子, 山内宏昭, 入来規雄
DOI: 10.1270/jsbbs.55.303
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An LMW-s glutenin gene of a hard red winter wheat is similar to an LMW-s gene of a Canadian Western extra-strong wheat 査読あり
Funatsuki W., Takata K., Funatsuki H., Tabiki T., Ito M., Nishio Z., Kato A., Saito K., Yahata E., Saruyama H. and Yamauchi H.
Breeding Science 55 ( 2 ) 241 - 246 2005年06月
記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
船附稚子, 高田兼則, 船附秀行, 田引 正, 伊藤美環子, 西尾善太, 加藤 明, 斎藤浩二, 八幡江梨子, 猿山晴夫, 山内宏昭
DOI: 10.1270/jsbbs.55.241
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Comparison of quality characteristics of waxy wheat using a near isogenic line 査読あり
Takata K., Nishio Z., Iriki N., Tabiki T., Funatsuki W. and Yamauchi H.
Breeding Science 55 ( 1 ) 87 - 92 2005年03月
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Identification and characterization of a novel LMW-s glutenin gene of a Canadian Western Extra-Strong wheat 査読あり
Funatsuki W., Takata K., Funatsuki H., Tabiki T., Ito M., Nishio Z., Kato A., Saito K., Yahata E., Saruyama H. and Yamauchi H.
Journal of Cereal Science 41 ( 1 ) 47 - 57 2005年01月
記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
船附稚子, 高田兼則, 船附秀行, 田引 正, 伊藤美環子, 西尾善太, 加藤 明, 斎藤勝一, 八幡江梨子, 猿山晴夫, 山内宏昭
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Identification of low-molecular weight glutenin subunits of wheat associated with bread-making quality 査読あり
Funatsuki W., Takata K., Nishio Z., Tabiki T., Yahata E., Kato A., Saito K., Funatsuki H., Saruyama H. and Yamauchi H.
Plant Breeding 123 ( 4 ) 355 - 360 2004年08月
記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
船附稚子, 高田兼則, 西尾善太, 田引 正, 八幡江梨子, 加藤 明, 斎藤勝一, 船附秀行, 猿山晴夫, 山内宏昭
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Relationship between physical dough properties and the improvement of bread-making quality during flour aging 査読あり
Nishio Z., Takata K., Ito M., Tabiki T., Iriki N., Funatsuki W. and Yamauchi H.
Food Science and Technology Research 10 ( 2 ) 208 - 213 2004年05月
担当区分:筆頭著者 記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
西尾善太, 高田兼則, 伊藤美環子, 田引 正, 入来規雄, 船附稚子, 山内宏昭
DOI: 10.3136/fstr.10.208
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Diversity of resistance to Fusarium head blight in Japanese winter wheat 査読あり
Nishio Z., Takata K., Tabiki T., Ito M., Takenaka S., Kuwabara T., Iriki N. and Ban T.
Breeding Science 54 ( 1 ) 79 - 84 2004年03月
担当区分:筆頭著者 記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
西尾善太, 高田兼則, 田引 正, 伊藤美環子, 竹中重仁, 桑原達雄, 入来規雄, 坂 智広
DOI: 10.1270/jsbbs.54.79
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Induction of defense reactions in sugar beet and wheat by treatment with cell wall protein fractions from the mycoparasite Pythium oligandrum 査読あり
Takenaka S., Nishio Z. and Nakamura Y.
Phytopathology 93 ( 10 ) 1228 - 1232 2003年10月
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Improving Domestic Flour for Bread Making by Blending Extra Strong (ES) Flour 査読あり
Yamauchi H., Noda T., Matsuura-Endo C., Nishio Z., Takata K., Tabiki T., Saito K., Oda Y., Funatsuiki W. and Iriki N.
Food Preservation Science 29 ( 4 ) 211 - 220 2003年08月
記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
DOI: 10.5891/jafps.29.211
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Effects of genotype and growth conditions on apparent viscosity of heat-treated flour paste and their correlation with certain flour properties in wheat produced in Hokkaido 査読あり
Iriki N., Yamauchi H., Takata K., Nishio Z. and Ichinose Y.
Food Science and Technology Research 9 ( 1 ) 104 - 109 2003年02月
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Bacterial adjunct to improve the quality of alkaline noodles 査読あり
Saito K., Nishio Z., Takata K., Kuwabara T., Yokota A., Yamauchi H. and Oda Y.
Food Science and Technology Research 9 ( 1 ) 40 - 44 2003年02月
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Difference in combination between Glu-B1 and Glu-D1 alleles in bread-making quality using near-isogenic lines 査読あり
Takata K., Nishio Z., Funatsuki W., Kuwabara T. and Yamauchi H.
Food Science and Technology Research 9 ( 1 ) 67 - 72 2003年02月
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Characterization of transgenic rice plants over-expressing the stress-inducible beta-glucanase gene Gns1 査読あり
Nishizawa Y., Saruta Y., Nakazono K., Nishio Z., Soma M., Yoshida T., Nakajima E. and Hibi T.
Plant Molecular Biology 51 ( 1 ) 143 - 152 2003年01月
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Effect of high-molecular-weight glutenin subunits with different protein contents on bread-making quality 査読あり
Takata K., Yamauchi H., Nishio Z., Funatsuki W. and Kuwabara T.
Food Science and Technology Research 8 ( 2 ) 178 - 182 2002年05月
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Factors affecting apparent viscosity of heat-treated wheat flour paste 査読あり
Iriki N., Yamauchi H., Takata K., Nishio Z. and Ichinose Y.
Food Science and Technology Research 8 ( 2 ) 169 - 171 2002年05月
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多層フイルム式ドライケミストリーの低アミロ小麦選別への適応性 査読あり
一ノ瀬 靖則, 桑原 達雄, 高田 兼則, 西尾 善太, 堀金 彰
日本作物学会紀事 70 ( 4 ) 588 - 594 2001年12月
記述言語:日本語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
DOI: 10.1626/jcs.70.588
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Bread-making quality of a near-isogenic line with specific low molecular weight glutenin components 査読あり
Takata K., Yamauchi H., Nishio Z. and Kuwabara T.
Breeding Science 51 ( 2 ) 143 - 146 2001年06月
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The bread-making quality of a domestic flour blended with an extra strong flour, and staling of the bread made from the blended flour 査読あり
Yamauchi H., Nishio Z., Takata K., Oda Y., Yamaki K., Ishida N. and Miura H.
Food Science and Technology Research 7 ( 2 ) 120 - 125 2001年04月
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The quality of extra strong flour used in bread production with frozen dough 査読あり
Yamauchi H., Nishio Z., Takata K., Oda Y., Yamaki K., Ishida N. and Miura H.
Food Science and Technology Research 7 ( 2 ) 135 - 140 2001年04月