職名 |
助教 |
研究室住所 |
世田谷区桜丘1-1-1 醸造環境科学研究室 |
研究室電話 |
03-5477-2388 |
連絡先 |
|
外部リンク |
|
曽 厚嘉 (ソウ ホウチャ−) - 助教 |
学位 【 表示 / 非表示 】
-
博士 (醸造学) ( 2021年03月 東京農業大学 )
-
修士 (醸造学) ( 2018年03月 東京農業大学 )
-
学士 (農学) ( 2015年06月 )
論文 【 表示 / 非表示 】
-
Characteristics of Tepidimicrobium xylanilyticum as a lactate-utilising bacterium in polylactic acid decomposition during thermophilic anaerobic digestion 査読あり
Hou-Chia Tseng, Naoshi Fujimoto, Akihiro Ohnishi
Bioresource Technology Reports 12 ( 100596 ) 2020年10月
担当区分:筆頭著者 記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)
-
Biodegradability and methane fermentability of polylactic acid by thermophilic methane fermentation 査読あり
Hou-Chia Tseng, Naoshi Fujimoto, Akihiro Ohnishi
Bioresource Technology Reports 8 ( 100327 ) 2019年10月
担当区分:筆頭著者 記述言語:英語 掲載種別:研究論文(学術雑誌)