|
小野 航 (オノ ワタル) ONO Wataru 助手 |
所属学会・委員会 等 【 表示 / 非表示 】
-
2020年04月-継続中
日本食品保蔵科学会
-
2020年04月-継続中
日本農芸化学会
-
2020年04月-継続中
日本食品科学工学会
論文 【 表示 / 非表示 】
-
Effects of the thermal denaturation degree of a whey protein isolate on the strength of acid milk gels and the dissociation of κ-casein
Daiki Oka, Wataru Ono, Shojiro Tamaki, Tomohiro Noguchi and Katsumi Takano
Journal of Dairy Research 89 ( 1 ) 104 - 108 2022年02月 [査読有り]
研究論文(学術雑誌) 共著
-
Effect of κ-casein dissociation from casein micelles on rennet-induced gelation in reconstituted skim milk powder
Wataru Ono, Daiki Oka, Yuta Asada, Tomohiro Noguchi
Food Preservation Science in Press 2022年 [査読有り]
研究論文(学術雑誌) 共著
-
Dry-heat treatment of skim milk powder improves acid-induced gelation due to protein glycation and cross-linking of caseins
Wataru Ono, Daiki Oka, Yoshimasa Tsujii, Tomohiro Noguchi
Food Science and Technology Research 27 ( 6 ) 923 - 931 2021年11月 [査読有り]
研究論文(学術雑誌) 共著
-
Effect of heat-induced κ-casein dissociation on acid coagulation of milk
Daiki Oka, Wataru Ono, Shintarou Ohara, Tomohiro Noguchi, Katsumi Takano
Journal of Dairy Research 85 ( 1 ) 104 - 109 2018年02月 [査読有り]
研究論文(学術雑誌) 共著
-
Effects of κ-Casein Dissociation from Casein Micelles on Cheese Curd Formation
Wataru ONO, Daiki OKA, Akihisa HAMAKAWA,Tomohiro NOGUCHI and Katsumi TAKANO
Food Science and Technology Research 23 ( 5 ) 743 - 748 2017年10月 [査読有り]
研究論文(学術雑誌) 共著
研究発表 【 表示 / 非表示 】
-
乾熱処理脱脂粉乳の酸ゲル化能について
小野 航、岡 大貴、辻井 良政、野口 智弘、髙野 克己
日本農芸化学会2021年度大会 2021年03月 - 2021年03月
-
ヨーグルトカードの物性に及ぼすカゼインミセルからのκ‐カゼイン脱離
小野 航、岡 大貴、玉置祥二郎、今井 宏、野口 智弘、髙野 克己
日本食品保蔵科学会第65回大会 2016年06月 - 2016年06月
-
高加熱処理乳のチーズカード形成不良に関する新たな知見
小野 航、岡 大貴、野口 智弘、髙野 克己
日本農芸化学会2016年度大会 2016年03月 - 2016年03月
-
脱脂乳の酸凝固カードの形成に及ぼすホエータンパク質の影響
小野 航、岡 大貴、今井 宏、野口 智弘、髙野 克己
日本食品科学工学会第62回大会 2015年08月 - 2015年08月