Title |
Assistant Professor |
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MINEMURA Takao Assistant Professor |
From Graduate School 【 display / non-display 】
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Tokyo University of Agriculture Graduate School, Division of Agriculture Doctoral program (second term) Completed
Employment Record in Research 【 display / non-display 】
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Tokyo University of Agriculture Faculty of Applied Bio-Science Department of Nutritional Science and Food Safety Assistant Professor
2024.04
Professional Memberships 【 display / non-display 】
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日本食品科学工学会
2017
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日本調理科学会
2017
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応用糖質科学会
2017
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日本健康医学会
2017
Papers 【 display / non-display 】
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Minemura Takao, Matsumori Shingo, Akuzawa Sayuri
JOURNAL OF JAPAN HEALTH MEDICINE ASSOCIATION 30 ( 3 ) 372 - 382 2021.10
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal) Publisher:JAPAN HEALTH MEDICINE ASSOCIATION
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給食における献立計画時と提供時の食塩量の相違に関する研究 Reviewed
峰村貴央、鈴木亜夕帆、渡邊智子
千葉学校保健研究 11 ( 1 ) 21 - 28 2021.07
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
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Comparison of Cooked Rice and Starch Paste Properties of Mutant Rice Reviewed
Minemura Takao, Matsumori Shingo, Akuzawa Sayuri
JOURNAL OF JAPAN HEALTH MEDICINE ASSOCIATION 29 ( 4 ) 425 - 433 2021.01
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal) Publisher:JAPAN HEALTH MEDICINE ASSOCIATION
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Study on the Use of Waste Materials, Such as Adzuki Bean-coats and Water-elution Products, from Adzuki Ann Manufacturing Reviewed
S. Akuzawa, T. Minemura, H. Ohbayashi, H. Takahashi, M. MIchiko, K. Hattori
Food Preservation Science 39 ( 3 ) 149 - 154 2012.10
Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal)
Books and Other Publications 【 display / non-display 】
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古代の食を再現する : みえてきた食事と生活習慣病
三舟隆之、馬場 基、小倉慈司、山崎 健、西念幸江、小田裕樹、大道公秀、森川 実、峰村貴央、鈴木礼子、齋藤さな恵( Role: Joint author , 海藻からみる写経生の栄養状態)
吉川弘文館 2021.06 ( ISBN:9784642046619 )
Total pages:316 Responsible for pages:121-130 Language:Japanese Book type:Scholarly book
Misc 【 display / non-display 】
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古代における「豉」の復元 Reviewed
小松本里菜、今野里咲、 峰村貴央、 西念幸江、 三舟隆之
東京医療保健大学紀要 13 ( 1 ) 3 - 13 2019.03
Language:Japanese Publishing type:Rapid communication, short report, research note, etc. (bulletin of university, research institution)
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『延喜式』に見える古代の酢の製法 Reviewed
小嶋莉乃、小牧佳代、峰村貴央、五百藏良、三舟隆之
東京医療保健大学紀要 13 ( 1 ) 25 - 34 2019.03
Language:Japanese Publishing type:Rapid communication, short report, research note, etc. (bulletin of university, research institution)
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『延喜式』に見える古代の漬物の復元 Reviewed
土山寛子、峰村貴央、五百蔵良、三舟隆之
東京医療保健大学紀要 11 ( 1 ) 1 - 17 2016.12
Language:Japanese Publishing type:Rapid communication, short report, research note, etc. (bulletin of university, research institution)
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奈良時代写経所における「飯」の炊飯法の一考察 Reviewed
西念幸江、峰村貴央、三舟隆之
東京医療保健大学紀要 10 ( 1 ) 15 - 21 2015.12
Language:Japanese Publishing type:Rapid communication, short report, research note, etc. (bulletin of university, research institution)
Scientific Research Funds Acquisition Results 【 display / non-display 】
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東ユーラシア東辺における古代食の多角的視点による解明とその栄養価からみた疾病
Grant number:20H00033 2020.04 - 2025.03
Authorship:Coinvestigator(s)
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古代食の総合的復元による食生活と疾病の関係解明
Grant number:17H02393 2017.04 - 2020.03
Authorship:Coinvestigator(s)
Other External Funds 【 display / non-display 】
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微生物試験に用いる培地の管理に使用するpH電極に関する研究
2022.10 - 2023.09
(一財)医薬品医療機器レギュラトリーサイエンス財団
Authorship:Coinvestigator(s)
Presentations 【 display / non-display 】
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古代の食を再現する Invited
峰村貴央
第28回食文化フォーラム 2023.10 千葉伝統郷土料理研究会
Language:Japanese Presentation type:Symposium, workshop panel (nominated)
Committee Memberships 【 display / non-display 】
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公益財団法人 千葉県栄養士会 理事
2022.05