Papers - NOGUCHI Haruko
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Crystal Structure of theFerredoxin Component of Carbazole 1,9a-Dioxygenase of Pseudomons resinovorans Strain CA10, a Novel Rieske Non-Heme Iron Oxygenase System
J. W., Nam, Noguchi H, Z. Fujimoto, Y. Ashikawa, M. Abo, H. Mizuno, S. Fushinobu 他
PROTEINS: Structure, Function, and Bioinformatics 58 ( 4 ) 779 - 789 2005.04
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal)
Pseudomons resinovorans CA10株由来カルバゾール二水酸化酵素のオキシオキシゲナーゼコンポーネントの結晶構造解析
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Crystallization and preliminary crystallographic analysis of the 2'-aminobiphenyl-2,3-diol 1,2-dioxygenase from carbazole-degrader Pseudomonas resinovorans strain CA10 Reviewed
Iwata, K , Noguchi H, Y. Usami, J. -W. Nam, Z. Fujimoto, H. Mizuno, H. Habe, H. Yamane, T. Omori 他
Acta Crystallographica Section D 60 ( 12 ) 2340 - 2342 2004.12
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal)
Pseudomons resinovorans CA10株由来カルバゾール分解系のメタ開裂酵素の結晶化を行った。
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Bacillus vietnamensis sp. nov., a moderately halotolerant aerobic endospore-forming bacterium isolated from Vietnamese fish sauce Reviewed
Noguchi, H., M. Uchino, O. Shida, K. Takano, L. K. Nakamura, and K. Komagata.
Int J Syst Evol Microbiol. 54 ( 6 ) 2117 - 2120 2004.11
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal)
ベトナム産魚醤由来のBacillus属細菌を同定し、新種であることを明らかとした。
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Partial amino acid sequence of protease I produced by Bacillus sp. 11-4 isolated from Vietnamese fish sauces
Nishiyama, Y., H. Maeda, T. Nagashima, T. Watanabe, and K. Mura
Journal of the Japan Association of Food Preservation Scientists 29 ( 1 ) 25 - 31 2003.01
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal)
Bacillus sp. 11-4株由来のプロテアーゼのアミノ酸配列の部分決定した。
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Purification and characterization of carbazole 1,9a-dioxygenase, a three component dioxygenase system of Pseudomonas resinovorans strain CA10 Reviewed
Nam, J. -W., H. Nojiri, H. Noguchi, H. Uchimura, T. Yoshida, H. Habe, H. Yamane, and T. Omori
Applied Environmental Microbiology 68 ( 12 ) 5882 - 5890 2002.12
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal)
Pseudomons resinovorans CA10株由来カルバゾール分解系初発酸化酵素の3つのコンポーネントの性状と性質を検討した。
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ベトナム産魚醤からのプロテアーゼ性細菌の分離
村清司,前田治子,田中秀夫,小泉幸道,柳田藤治
日本食品保蔵科学会誌 26 ( 6 ) 307 - 313 2000.12
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
ベトナム産魚醤からのプロテアーゼ性細菌の分離された耐塩性Bacillus sp.11-4株について、検証した。
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ベトナム産魚醤より分離されたBacillus sp. 11-4の生産する菌体外プロテアーゼの分離・精製と性状について Reviewed
前田治子,村清司,堀内久弥,高野克己
日本食品保蔵科学会誌 26 ( 5 ) 295 - 302 2000.12
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
ベトナム産魚醤より分離されたBacillus sp. 11-4のプロテアーゼの分離・精製と性状について明らかとした。
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ベトナム産魚醤からのプロテアーゼ生産性細菌の分離 Reviewed
村清司、前田治子、田中秀夫、小泉幸道、柳田藤治
日本食品保蔵科学会誌 26 ( 5 ) 263 - 271 2000.10
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
ベトナム産の各種魚醤油から微生物を分離し、プロテアーゼ生産菌のスクリーニングを行った。