Papers - IMAI Shoko
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Japanese Restaurant Nobu’s Culinary Network and the Construction of Authenticity Reviewed
Shoko IMAI
67 ( 3 ) 100 - 110 2022.12
Authorship:Lead author, Last author, Corresponding author Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
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シンポジウム筆録 外国語による総合系科目(F科目)の成果と課題 Invited
大学教育研究フォーラム 29 29 - 50 2024.04
Language:Japanese Publishing type:Research paper (bulletin of university, research institution) Publisher:立教大学
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Japanese Agricultural Students’ Use of Metacognitive Strategies in L2 Listening and L2 Reading Reviewed
Koji Hirose and Shoko Imai
68 ( 3 ) 2023.12
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
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食べること食べること/食べられること——マーガレット・アトウッド「わんぱくグリゼルダ」の二重性 Reviewed
坪野圭介、今井祥子
和洋女子大学英文学会誌 58 77 - 87 2023.03
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
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Influence of Cultivars, Harvest Date and Storage Conditions on the Antioxidant Capacity of Apples Produced in Nagano, Japan Reviewed
67 ( 4 ) 154 - 159 2023.03
Language:Japanese Publishing type:Research paper (scientific journal)
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アメリカ合衆国における日本食の受容とその真正性―レストランNobuの事例を中心に International journal
今井祥子
第53回アメリカ学会年次大会プロシーディングス 2019.05
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Research paper (international conference proceedings) Publisher:アメリカ学会
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The Authenticity of Celebrity Chef Nobu: Performance, Taste, and Texts
Shoko Imai
2016.07
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Doctoral thesis
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Japanese as Global Food: Umami, Celebrity and the Global Urban Network. Invited Reviewed International coauthorship International journal
Shoko Imai
Travelling Cuisines: Culinary Politics and Transnational Foodways in and out of Asia (Proceedings) 2013.06
Authorship:Lead author, Corresponding author Language:English Publishing type:Research paper (international conference proceedings) Publisher:Sophia University Institute of Comparative Culture
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Geographies of Food: Afters
Cook, I., K. Hobson, L. Hallett IV, J. Guthman, A. Murphy, A. Hulme, M. Sheller, L. Crewe, D. Nally, E. Roe, C. Mather, P. Kingsbury, R. Slocum, S. Imai, J. Duruz, C. Philo, H. Buller, M. Goodman, A. Hayes-Conroy, J. Hayes-Conroy, L. Tucker, M. Blake, R. Le Heron, H. Putnam, D. Maye & H. Henderson
Progress in Human Geography 35 ( 1 ) 104 - 120 2011.02
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Research paper (scientific journal)
本稿はProgress in Human Geographyに掲載された“Geographies of Food: Following” (2006) および “Geographies of Food: Mixing” (2008)の続編として、エクセター大学の地理学者イアン・クック氏の呼びかけによって実現した共同研究成果をまとめたものである。世界に点在する総勢26名の地理学者、社会学者、アーティスト、文化研究または文学研究者が、ブログ上(http://www.food-afters.blogspot.co.uk)で食の地理学について議論を重ねた。共同研究の特質をいかすため、不均等な段落を積み上げるという実験的な構成で取りまとめた。